Sterk he dat spul…….

22 feb. 2018 02:22

Met verstand op nul (als we op dat grote schip zitten laat ik mijn emoties wel weer toe) heb ik net een kleine rugzak gepakt. Mijn laptop, camera, de geschreven boekjes, een tandenborstel, ondergoed, twee shirtjes, opladers en mobiele telefoon. Meer paste er niet in en meer is ook niet verstandig. We moeten vanavond aan boord gaan van een ander schip dat ons meeneemt naar Valdivia. Dat gaat misschien met een klimtouw (die met grote vierkanten) langs de zijkant van het schip. Dan moeten we vanaf Taya naar die boot springen, goed vasthouden en klimmen. Helaas zal dat niet gaan met mijn grote backpack en wat ik het moeilijkste vindt is het achterlaten van een boek die mijn vader mij gegeven heeft. Zijn lievelingsboek. Maar dat is een groot zwaar boek en ik denk dat er nog wel meer van gemaakt zijn dus als ik een nieuwe koop doe ik gewoon net alsof het deze is.

We hebben een prachtige zonsondergang en we nemen Fishermansfriends mee. Als we straks op dat andere schip staan en kijken hoe Taya naar de bodem gaat nemen we er een en zeg ik tegen Alan… sterk he, dat spul…

 

1 Comment

Comments are closed.