Bijkomen, geluk en feestje aan boord…

16 februari 21.11 uur

De wind wordt minder en het ergste lijkt voorbij te zijn. Het gaat goed met ons. Net heeft Alan een wonderbaarlijke manouvre gedaan. Na een enorme golf hoorden we een raar geluid. De drogue had zichzelf om ons enige overgebleven roer gewikkeld. Alan is achter de boot gegaan en heeft het voor elkaar gekregen de drogue los te maken. Hij zat vast en ik stond klaar om hem omhoog te hijsen als dat nodig zou zijn maar hij deed ‘t zo goed en gefocust dat dat niet nodig was. Meer details volgen later op zijn blog. We hebben een muziekje opgezet om het te vieren.

22.56 uur

Luisterend naar ‘Don’t worry, be happy’, ‘All you need is love’ en ‘We all live in a yellow submarine’ van the Beatles genieten we van de zon die schijnt. De storm is bijna over (nu maar 36 kn). Het gaat goed hier. 🙂 Vrolijk gaan wij door… nog 1100 miles te gaan naar Valdivia.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s