Imagine…..

in omgekeerde volgorde….  deze is van 30 januari….

Mijn boek ‘ the Thirst’ is spannend tot het einde! Ik heb het boek bijna uit en heb besloten dat ik meer Jo Nesbo boeken ga kopen. Goede schrijver uit Noorwegen. Na dit moet ga ik Alan zijn boek lezen van Naomi Klein “No is not enough” (resisting Trump’s shock politics and winning the world we need). Ze schrijft ook dat Jesse Klaver en GroenLinks hoop geven voor activisten. Ja!! En daarom ben ik oook lid geworden. No is not enough… tijd voor actie… veel lezen en Alan gaat me wiskundeles geven wat ik later goed kan gebruiken als ik me wil inzetten voor lokale politiek.

De wind is zo rond 24 knopen en we gaan goed, richting het oosten.

De boot beweegt erg veel. Koken en eten is een grotere uitdaging en we hebben besloten dat we beide aan 1 kant van de tafel zitten zodat als er iets valt we het beide niet over ons heen krijgen. Inmiddels is er een tonijnsalade, single malt whisky, bier, koffie, rijst en thee over de vloer gegaan. Lijkt alsof we het nooit leren.

De maan is weer een ongelofelijk mooi helder licht. Morgen is er een supermoon en overmorgen een eclipse. Dat kunnen we waarschijnlijk goed zien vanaf hier! Ik probeer zo een foto te maken. 🙂

Ik had wat teksten geschreven voor mijn lied… Wat als het ons de wereld kost? Maar Alan en ik hebben besloten te geloven dat als we er alles aan doen, het allemaal goed zal komen. Vertrouwen in de mensheid.

Alan las vandaag de tekst voor van John Legend ” Imagine”. Imagine there’s no countries, imagine no possessions, no need for greed or hunger. You may say I’m a dreamer, but I’m not the only one. I hope someday you’ll join us. And the world will live as one.

Prachtig…..