blijven lezen, muziek luisteren en…

 

Mijn moeder vroeg hoe het kan dat mijn smaak veranderd. Ik denk dat smaak anders is omdat de zeelucht zo zout is. Vandaag heb ik pannenkoeken gegeten als ontbijt en die doen hun werk goed. En zolang ik boeken lees, muziek luister of films kijk voel ik me ook prima. Nogal bijzonder aangezien lezen (bij evenwicht problemen) mensen juist ziek maakt zeggen ze. Blijkbaar werkt het bij mij andersom. Als ik me afsluit van de bewegende omgeving voel ik het niet. Alan vind het ook bijzonder dat ik nog steeds zo positief ben i.v.m. die zeeziekte die af en toe om de hoek komt kijken. Maar ik vermaak me nog prima en we hebben lol over het feit dat ik lopend met een magazine voor m’n neus door de boot ging om drinken te pakken en hard probeerde te focussen op lezen zodat ik niet ziek zou worden :). De wind doet niet helemaal wat we willen dus we moeten nog wat langer tegen de wind in. Alan is nu de zeilen aan het trimmen zodat onze koers wat beter is. En ik heb koffie voor hem gemaakt. En ja ik ben heel erg blij met de films die ik heb, vooral omdat de dvd speler die Alan in NZ had gekocht zijn USA dvd’s niet accepteert. Oh en de radio / speakers hebben het opgegeven. Er had een beetje water op gelekt. Alan is alles aan het dichtkitten hier maar kan niet vinden waar die paar druppeltjes vandaan kwamen. Ook wel leuk om te zien. De radio heren uit Russell houden ons in de gaten… ik vind vooral leuk dat PWM uitgesproken wordt als Papa Whisky Mike. Daar luister ik elke dag naar :). Mocht hij het lezen… Hi Papa Whisky Mike, thanks for checking us everyday. You have a nice happy voice. Can’t wait to listen to you again at zero three hundred GTM

De zon schijnt en ik heb net een scientific american magazine uitgelezen. Tijd voor lunch en misschien een potje pesten. Groetjes aan iedereen en een dikke knuffel voor oma