Jouw bericht aan Janneke?

Beste allemaal,

Janneke stuurt de berichten in het Engels, onderaan het verhaal kun je een taal kiezen, als je liever Nederlands leest.

Ze zal erg uitzien naar een bericht van jullie. Graag via mijn email: kleurjed@gmail.com, de reacties op deze site ziet ze niet eerder dan in de buurt van de Falkland eilanden.

Onderstaand bericht kreeg ik van Janneke op mijn email waarin ik noemde dat ik haar 2 dagen mistte…..

“Ik kon gisteren echt niet achter de pc zitten. Te zeeziek. Ik kijk uit naar een dag rustige wateren. De golven zijn nog steeds redelijk wild en hoog en slaan op de zijkant. Niet gevaarlijk hoor maar de beweging is soms te intens voor mn maag. Ik geniet van mn rust en kijk films. Kusje mij”

Ik hoop dat jullie weer net zo genieten van haar verhaal dan wij.
hartelijke groet sr.