Whiehoe!! 1 week!

12 januari:

We zijn een week onderweg! Whiehoe. Dat voelt goed.

Met Bob ( de weerman) heeft ons geadviseerd om een beetje verder naar het noorden te gaan, we krijgen wat meer wind, maar zo ontwijken we een storm. Alan wilde eigenlijk meer naar het zuiden gaan maar ja dat moet nog even wachten.

We wassen af met zout water en spoelen na met zoet water, spoelen door met zout water en koken aardappelen met zout water. Zo komen we dr wel. 🙂 Als ik me af en toe wil wassen kan dat ook wel, i.p.v. wassen met zeewater,  maar liever zo lang  mogelijk mee wachten.

De zon schijnt vandaag.

Liefs vanaf een zonnige Taya

2 Comments

  1. Janneke jr is in de war…. Een week weg? Sinds mei weg…. Ik voel em…. Een appje van Evelien….benoemd dat ik uitzie naar de dag dat ik haar van Schiphol kan halen….en ik voel em nu…. Wat zie ik ernaar uit…… 💗

    Like

Comments are closed.