Dag 1

Lieve mensen, Janneke vroeg me 1x per week de berichten die zij stuurt per email op de website te zetten…. maar aangezien ikzelf zo fijn vind even iets te horen van haar belevenissen, zet ik dit bericht er maar direct op. Zijn en blijven jullie ook op de hoogte.

“Lieve mama en papa en broer, zussen, oma, familie en vrienden. We zijn bijna 24 uur onderweg en het is de hele tijd kalm geweest. Een lekker windje die lief voor ons is en de golven zijn niet al te hoog. Om 20 uur gisteren ben ik gaan slapen tot 2:00 en daarna hebben we geruild en is Alan in het bed gedoken. Slapen is anders. Ik word nog vaak wakker van de beweging en geluiden. Tijdens mijn wacht zag ik schip Princes Paula. Ze kruiste onze koers maar ging naar het noorden dus ik hoefde niets te doen. Toen hoorde ik twee keer een bonk. Alan kwam naar buiten en scheen met de lamp maar we konden niet zien wat het was. Daarom is een aluminium boot handig zei hij. Dit is de eerste keer ooit dat hij iets geraakt heeft maar de boot is sterk. Misschien was het een stuk hout of een walvis. Dus ik tekende daarna in mijn boekje een walvis met een bult op zijn hoofd. Vandaag ben ik een klein beetje zeeziek en heb net gekotst. Dat lucht op. Daarna ben ik gaan zingen en gitaar spelen. Oh en er waren twee dolfijnen bij ons op bezoek. Ik heb ze nog snel kunnen filmen met m’n camera. Dit waren de 1e 24u. Op naar de volgende 😉 Ik ben benieuwd. Heel veel liefs vanaf Taya, Positie S35.51 E176.01 speed on ground 6 knopen, richting 137 graden zuid oost”.

met hartelijke groet, Janneke sr.

 

 

1 Comment

Comments are closed.